Aaron Lederhose replied to Alan Moore's discussion Control Boards Not Connected
"Ok.  I have been figuring this out over the last few days (if you haven't figured it out already). 
My windows 10 laptop recognised all the boards just fine and was able to run, so I knew there was no issue with the controllers.
I then setup my CNC…"
Saturday
Aaron Lederhose replied to Samuel VanDenBerg's discussion Wiring
"The motors do not have a set control box. Once you have plugged in you motors and limit switches then connect all the usb cables to the hubs and then to the computer (should only need 1 usb port on the computer). Then connect the power and go into t…"
Saturday
Aaron Lederhose replied to Alan Moore's discussion Control Boards Not Connected
"Very strange... I have not encountered this problem yet with my machine.  Have you tried uninstalling/reinstalling the software? Something isn't talking properly and it sounds like it's the software."
Jan 14
Aaron Lederhose replied to Alan Moore's discussion Control Boards Not Connected
"Hi,
Are your control boards showing up as devices in Windows device manager? If they are all there then there is an issue else where.  If they do not show up then there is a problem with your usb connections."
Jan 10
Aaron Lederhose replied to Michael Block's discussion Carriage Direction?
"Hi Michael,
Have you setup the motor direction properly in the Xwinder Executor software? Go to File>Setup WizardThat should fix you issue.
 "
Nov 18, 2018
Aaron Lederhose replied to Marco Sun's discussion filaments slip off delivery head
"Hi Marco,
I had this problem as well and I fixed it in a few ways. 
1. The winding angle might be to great for your mandrel/setup (ie lower than 35 degrees)
2. The delivery head might be to far away from the mandrel.  I have mine set as close as pos…"
Nov 18, 2018